This apartment is located on the top-most floor of a building developed in the mid 1960’s.  It is located near Venice, in San Dona di Piave.  The penthouse studio flat faces a beautiful view of the Piave river in the distance behind the tree-tops.  It also has a large terrace with a gorgeous south-easternly view.

concrete1concrete4

concrete3concrete2

 

The dwelling offers fully upgraded technological programs and are in term with the most up to date power effecienecy standards.  Tconcrete5his offers both all-season comfort in a wide range of temperatures.  It was designed from the get-go to be an open space with the outdoor terrace in mind.  In summer or springtime, the terrace turns into an extension of the viewing room, allowing even more breathtaking views of the Piave river.

We can see the interior environment utilizes the natural concrete structure quite well and blends it in with the overall theme of the decor.  The colors match well with what one would normally assume to be ugly concrete pillars.  The hardwood floors even accentuate the look to make it appear more sharp.  Overall, everything blends together to make an absolutely beautiful indoor penthouse.